Vi behöver bli fler…

Vi söker nu efter er som vill vara en del av vår besättning och är redo att svettas, skratta och göra en och annan långpanna när det behövs, självklart finns även tid för ett svalkande dopp i havet. När du arbetar hos oss kan du komma att arbeta på ön Åstol, en riktig pärla bland de svenska skärgårdsöarna.

 

Inför sommaren 2024 söker vi:

Dig som är serviceinriktad, flexibel, har ett glatt humör, lätt för att samarbeta samt gillar tempoväxlingar. Eftersom vi delvis är en väderberoende restaurang så varierar tempot från högt till lågt, därför är det lika viktigt med snabba fötter som en förmåga att ta egna initiativ.

Servis & Bar

Du är över 18 år och har gärna erfarenhet sedan tidigare! Du trivs med ett högt tempo, har ett glatt humör, är lösnings-orienterad och har ett konstant leende på läpparna! Här träffar du många gäster, samarbetar i en liten bar och serverar öl, vin och enklare drinkar.

Runners & Diskare

Vi söker även dig som kanske söker ditt första sommarjobb och vill få in en fot i branschen! Du är effektiv och beredd på dagar där disken aldrig tar slut. Du har även snabba fötter och är en hjälpande hand till det övriga teamet.

Köksassistent

Du älskar att vara support i köket. Du har 5 armar och snabba händer (många rökta räkor blir det) och ett leende på läpparna. Eftersom vi har ett litet kök är det också fördelaktigt att du är bra på att samarbeta!

Så vänta inte, skicka in din CV tillsammans med ett personligt brev redan idag till oss via e-post så hörs vi!