SOMMAREN 2024

Välkomna ut till Åstol i sommar och njut till fantastisk underhållning, god mat och härliga människor.

Alla konserter startar 19.00 (om inget annat anges). Innan kvällens event drar igång så kör vi “sommarmingel på verandan” med fördrink och DJ för att få igång den rätta feststämningen. I biljettpriset ingår även en tvårättersmeny.

Om du skall åka med färjan så hittar du färjetiderna här! Välj då att resa ifrån Rönnängs Brygga till Åstol.

17 JULI

Jamladies

Jamladies återvänder till Åstols Rökeri, denna gången med en fartfylld After Beach DeLuxe. “Vi ger er en kväll full av härlig musik, stämningsfullt och hög igenkänning” säger dom och uppträdandet varvas med allsång och alldans. Detta är en äkta showkväll med det lilla extra, förpackat i färgsprakande scenkostymer, bubbelmaskin och en massa feelgood. Vi trycker på play och “BOOM”! Partyt är igång!

21 JULI

10-ÅRS JUBILEUM MED EBBOT

Alla älskar vi Ebbot, denna karismatiska sångare och artist från Göteborg som efter att ha frontat superbandet Soundtrack of our lives fortsatt med sin framgångsrika solokarriär. Mer presentation än så behövs inte, äntligen kommer han tillbaka till oss på Åstol vilket gör det till ett 10-års jubileum!

25 JULI

Mats Westling

Äntligen kommer han tillbaka till ön, vår käre Mats. Hans musikstil kan beskrivas som en blandning av folk, pop och svensk rock, och hans texter präglas ofta av personliga reflektioner och starka känslor. Utöver att vara artist är Westling även involverad i olika musikaliska projekt och samarbeten med andra musiker och låtskrivare.

27-28 JULI

Mikael Rickfors & Louise Ræder

Mikael Rickfors är en svensk sångare och låtskrivare, känd för sin mångsidighet och starka röst. Hans solokarriär tog fart på 80-talet och man känner igen honom för den bluesiga rösten och förmåga att tolka olika musikstilar, från rock till soul.

Louise Ræder är en dansk sångerska, låtskrivare och skådespelare. Hon debuterade på den danska musikscenen på 2000-talet och har sedan dess etablerat sig som en betydande artist.

30 JULI

Emrik Det Svänger!

Sångaren EMRIK, välkänd från bl.a. Stonefunkers, i en intim sättning med gitarr, keyboard, trumtramp och loopar, spelar låtar som Tenderness, Staden vi älskar, Lögnhalsen, Love Somebody, Funkadeena, M-Rock theory, och tolkar låtar av artister som Bowie, Vreeswijk mfl. Emrik berättar historier från sitt långa artistliv, och bjuder alltid på skratt och god stämning. Var redo för en riktig kanonkväll!

6 AUGUSTI

Sonja Aldén

Sonja Aldén är en svensk sångerska och låtskrivare. Född i England, men uppvuxen i Sverige. I början av 2000-talet började Aldén sin musikaliska karriär och fick sitt genombrott i Melodifestivalen 2006 med låten “Här står jag”. Sedan dess har hon fortsatt att vara en framträdande artist på den svenska musikscenen och åter igen är vi glada att få henne tillbaka hit.

9 AUGUSTI

Emil Jensen

Emil Jensen är en svensk artist, författare och skådespelare från Skåne. Han är känd för sin distinkta röst, blandning av musikgenrer och träffande texter. Emil har turnerat tillsammans med artister som bl.a. Lars Winnerbäck, Miss Li och Maia Hirasawa. Jensen är också känd för sina teaterföreställningar och TV-framträdanden, där hans sceniska närvaro är lika imponerande som hans musikaliska talang.

16 AUGUSTI

Partypatrullen

Det börjar så smått bli dags att snart knyta ihop sommaren i skärgården och det gör vi bland annat med ett hejdlöst haderajan ihop med Partypatrullen. De här grabbarna vet vilka låtar som skall dras för att fylla både dansgolv och strupar när det är fest. När Partypatrullen drar första ackordet på scenen så startar festen.

22 AUGUSTI

Jens Hult

Med unika och grundade texter, en modern ljudbild och en ny energi och passion för visgenren gör Jens modern vispop som berör oss. Jens har en unik röst och sinne för skarpa melodier vilket gjort honom till ett etablerat namn bland Stockholms och Sveriges tyngsta producenter och låtskrivare. Bland hans senaste samarbeten hittar vi namn som Salem Al Fakir, Vincent Pontare, Robin Stjernberg, Björn Holmgren, Sandro Cavazza, Sara Zacharias m fl. Vi är så stolta över att få ha Jens på vår scen i sommar.

det kommer mera…