SOMMAREN 2024

Välkomna ut till Åstol i sommar och njut till fantastisk underhållning, god mat och härliga människor.

Alla konserter startar 19.00 (om inget annat anges). Innan kvällens event drar igång så kör vi “sommarmingel på verandan” med fördrink och DJ för att få igång den rätta feststämningen. I biljettpriset ingår även en tvårättersmeny.

Om du skall åka med färjan så hittar du färjetiderna här! Välj då att resa ifrån Rönnängs Brygga till Åstol.

5 JUNI

Partypatrullen

Bandet vars namn har funnits på allas läppar mer än de senaste 20 åren när det kommer till just party. Allt från små tighta spelningar för en privat tillställning till afterskii och arenagig är deras hemmaplan. När Partypatrullen drar första ackordet på scenen så startar festen.

15 JUNI (Ö-dagen)

Mats Westling

Mats Westling, en svensk singer-songwriter och musiker som har gjort sig känd för sin unika röst och skickliga gitarrspel. 2024 släpptes Mats Westlings åttonde album ”Vintergatan 8”. Han slog igenom med låten “Perfekt” 2008. Genom ett flitigt turnerande och skivutgivande har han byggt upp en hängiven publik i Norden och blivit en av de mest populära artisterna i sin genre. Har miljontals lyssningar på Spotify m.fl. Han har även genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Cecilia Vennersten, Idde Schultz m fl. Debuterade som författare med diktboken ”Mitt hjärtas röst” 2020. Har haft en huvudroll på Göteborgsoperan, skrivit filmmusik etc. 
GRATIS ENTRÈ

22 JUNI (midsommardagen)

Ettochetthalvtskägg

Tidernas trevligaste coverband kommer och gästar oss på självaste midsommardagen, alltså en perfekt återställare. EOEHS består av tre inte helt okända lokala förmågor som underhåller med covers på låtar från artister som Rolling Stones, Van Morrison, Bob Dylan, Cornelis, 10CC, Bruce Springsteen, Nationalteatern, Sting och många fler…

29 JUNI

Alexzandra Wickman

Alexzandra Wickman är en svensk sångerska och låtskrivare som har etablerat sig som en lovande artist inom den svenska musikscenen. Med en stark röst och en förmåga att skriva gripande låttexter har Wickman fångat uppmärksamheten hos lyssnare och branschfolk. Wickmans musikstil är en modern fusion av country med stänk av pop, R&B och soul, och hennes låtar präglas ofta av personliga berättelser och känslomässig ärlighet.

6 JULI

Emrik Det Svänger!

Sångaren EMRIK, välkänd från bl.a. Stonefunkers, i en intim sättning med gitarr, keyboard, trumtramp och loopar, spelar låtar som Tenderness, Staden vi älskar, Lögnhalsen, Love Somebody, Funkadeena, M-Rock theory, och tolkar låtar av artister som Bowie, Vreeswijk mfl. Emrik berättar historier från sitt långa artistliv, och bjuder alltid på skratt och god stämning. Var redo för en riktig kanonkväll!

9 JULI

Micke & Susie

Förbered er på en kväll med en energirik hitkavalkad levererad av den dynamiska duon Micke Syd (Gyllene Tider) och Susie Päivärinta (Lili & Susie). Denna afton kan ni räkna med att bli serverade ett pärlband av hits från deras musikaliska karriärer som sträcker sig tillbaka till det ljuva 80-talet. Räkna med allsång och mycket glädje.

17 JULI

Jamladies

Jamladies återvänder till Åstols Rökeri, denna gången med en fartfylld After Beach DeLuxe. “Vi ger er en kväll full av härlig musik, stämningsfullt och hög igenkänning” säger dom och uppträdandet varvas med allsång och alldans. Detta är en äkta showkväll med det lilla extra, förpackat i färgsprakande scenkostymer, bubbelmaskin och en massa feelgood. Vi trycker på play och “BOOM”! Partyt är igång!

25 JULI

Mats Westling

Äntligen kommer han tillbaka till ön, vår käre Mats. Hans musikstil kan beskrivas som en blandning av folk, pop och svensk rock, och hans texter präglas ofta av personliga reflektioner och starka känslor. Utöver att vara artist är Westling även involverad i olika musikaliska projekt och samarbeten med andra musiker och låtskrivare.

27-28 JULI

Mikael Rickfors & Louise Ræder

Mikael Rickfors är en svensk sångare och låtskrivare, känd för sin mångsidighet och starka röst. Hans solokarriär tog fart på 80-talet och man känner igen honom för den bluesiga rösten och förmåga att tolka olika musikstilar, från rock till soul.

Louise Ræder är en dansk sångerska, låtskrivare och skådespelare. Hon debuterade på den danska musikscenen på 2000-talet och har sedan dess etablerat sig som en betydande artist.

6 AUGUSTI

Sonja Aldén

Sonja Aldén är en svensk sångerska och låtskrivare. Född i England, men uppvuxen i Sverige. I början av 2000-talet började Aldén sin musikaliska karriär och fick sitt genombrott i Melodifestivalen 2006 med låten “Här står jag”. Sedan dess har hon fortsatt att vara en framträdande artist på den svenska musikscenen och åter igen är vi glada att få henne tillbaka hit.

9 AUGUSTI

Emil Jensen

Emil Jensen är en svensk artist, författare och skådespelare från Skåne. Han är känd för sin distinkta röst, blandning av musikgenrer och träffande texter. Emil har turnerat tillsammans med artister som bl.a. Lars Winnerbäck, Miss Li och Maia Hirasawa. Jensen är också känd för sina teaterföreställningar och TV-framträdanden, där hans sceniska närvaro är lika imponerande som hans musikaliska talang.

16 AUGUSTI

Partypatrullen

Det börjar så smått bli dags att knyta ihop sommaren i skärgården och det gör vi med ett hejdlöst haderajan ihop med Partypatrullen. De här grabbarna vet vilka låtar som skall dras för att fylla både dansgolv och strupar när det är fest. När Partypatrullen drar första ackordet på scenen så startar festen.

det kommer mera…