Nu har vi äntligen släppt datum för sommarens spelningar med Ebbot, Uno Svenningsson och Daniel Lemma! Och du HAR VÄL SETT ATT FRIDA ÖHRN och Slowgold KOMMER TILLBAKA TILL OSS I SOMMAR? OCH ATT VI - FÖR FÖRSTA GÅNGEN - HAR GLÄDJEN ATT FÅ PRESENTERA IIRIS VILJANEN OCH GLADYS DEL PILAR PÅ RÖKERIETS SCEN! 

På våra musikaftnar serveras du och ditt sällskap en låda med husets nyrökta räkor, orökta räkor, vitlökscrème och nygräddat bröd som fylls på efter behov.

Bokar plats gör du på tel 0704-15 34 95 eller på info@astolsrokeri.se 
eller genom att använda "boka bord"- funktionen här på hemsidan! Vi bekräftar din bokning antingen via telefon eller mail. 

Du säkrar dina platser genom att förhandsbetala biljetterna till vårt bankgiro: 337-4485  Skriv ditt namn, datum för konserten och artistens namn i meddelandefältet när du gör inbetalningen. 

Ex: "Anna Andersson / 22 juli / Iiris Viljanen"

Om du och dina vänner betalar in var för sig är det bra om de uppger ditt/bokarens namn som referens så vi ser att ni hör ihop när vi gör placeringen! Skriv ut/spara kvittensen på din inbetalning! Den gäller som biljett!

Vid eventuell avbokning senare än två veckor innan konserten kan platserna överlåtas men återbetalas inte.

Insläpp kl. 19

Välkommen!

 

2017-07-05 

Vi har problem med web-bokningsfunktionen här på hemsidan. Har du försökt boka bord via vår hemsida men inte fått någon bekräftelse från oss? Ring eller sms:a i så fall till oss på 0704 15 34 95 för säkerhets skull!

Vänliga hälsningar / Åstols Rökeri

september

30

lördag
  • Hummerafton
  • Första måndagen efter den 20 september är det hummerpremiär i Bohuslän. Då går Rolf och Gilbert och många andra ut och sätter sina tinor på hemliga, väl beprövade ställen.
    Sista lördagen i september (30/9) bjuder Åstols Rökeri in till Hummerafton. Då serveras du nykokt, närfångad hummer med - eller utan - persiljesmör och limesås, vitlöksgrillade musslor, nyrökta räkor med aioli, nygräddat bröd, utvalda ostar, druvor och päron! Klockan 19 slår vi upp portarna och bjuder på ett välkomstglas mousserande eller alkoholfri välkomstdrink. Till dessert dukar vi upp Gullans tårtbuffé med hembakad prinsesstårta, marängtårta och äggost med varma björnbär, kaffe och te.
  • Inträde: 1595 kr
  • Öppet: 19 - 23
Boka bord  Påminn mig
Påminn mig
Tack! Vi skickar en påminnelse om att boka bord till din e-post 2017-09-02. Tänk på att vi har en liten salong och att platserna kan ta slut fort!

Öppettider

  •  
  • Hummerafton 30/9 19 - 23
Åstols Rökeri AB, Hamnen 4, 471 44 ÅSTOL, Tel: 0704-15 34 95, info@astolsrokeri.se